Добре дошли
ЗА НАС ВРЪЗКИ КОНТАКТИ
Еър Вортекс получи финансиране по проект BG16RFOP002-2.073- Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19. Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.
НЕЗАВИСИМА МЕЖДУНАРОДНА СПЕДИЦИЯ ЛИЦЕНЗИРАН МИТНИЧЕСКИ АГЕНТ ВАШ ДОВЕРЕН ПАРТНЬОР
 НАЧАЛО

 Вече над 20 години Еър Вортекс оперира като независима спедиторска компания. Ние можем да се погрижим за експедицията на почти всеки вид товар по света. Независимо дали имате товари за внос, износ или просто се нуждаете от митнически агент, Еър Вортекс е вашия доверен партньор за тези логистични услуги.

 

На 28.09.2020 г. Еър Вортекс сключи договор за безвъзмездна финансова помощ в размер на 10000 лв. , по ПРОЦЕДУРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ BG16RFOP002-2.073 "Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията Covid 19" съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020 в размер на 85% и национално финансиране в размер на 15%.

Повече инфомормация може да получите в секция Връзки на сайта ни.

 

Добре дошли
Общи условия за ползване
Български English